Lukadi Transport  s-a înființat în anul 2007 și de-a lungul timpului a reușit să se afirme datorită serviciilor de transport persoane

In plus, colaborarile bazate pe seriozitate si profesionalism  au castigat increderea clientilor, ceea ce a condus firma pe un loc fruntas. Astfel, va oferim cele mai bune servicii de transport persoane  cu autocare si microbuze in Bucuresti si Ilfov, dar  nu numai.

Ce servicii va oferim mai exact? Puteti cere ajutorul firmei noastre pentru transport angajati  la si de la locul de munca , transport copii, transport excursii elevi,  transport evenimente, transport persoane, transfer  de la aeroport catre orice hotel sau destinatie.

Echipa noastră

De asemenea, personalul care sta la baza acestei firme este alcatuit din soferi cu o experienta vasta in domeniul transportului de persoane si din coordonatori care au grija ca toate planificarile sa fie corecte, iar activitatile  sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Cu toate ca parcul nostru auto este atent verificat pentru a ne asigura ca fiecare autovehicul se afla in stare excelenta de functionare, din cauza drumurilor aflate in stare necorespunzatoare pot sa apara diverse defectiuni. De aceea, echipa noastra este mereu pregatita sa rezolve orice problema aparuta pe neasteptate.

O echipa de specialisti se va deplasa la fata locului in cel mai scurt timp pentru a solutiona problema.

In situatia in care autovehiculul necesita mai mult timp pentru a fi reparat, pasagerii vor fi preluati de catre un alt autovehicul, astfel ca nimeni nu va intarzia.

Pe langa personalul cu experienta, firma noastra se mandreste cu un parc auto dotat cu microbuze si autocare moderne si deosebit de performante.

Avem grija ca acestea sa fie intretinute corespunzator si se efectueaza verificari in mod regulat, pentru ca serviciile de transport Bucuresti si Ilfov pe care le oferim sa respecte standardele impuse de lege.

In plus, siguranta pasagerilor este principala prioritate a societatii noastre, motiv pentru care luam toate masurile necesare pentru ca acestia sa ajunga la destinatie in cele mai bune conditii.

Mai mult, conducatorii auto respecta numarul de ore petrecute la volan, pauza si odihna fiind extrem de importante. Prin urmare, dispunem de un numar suficient de angajati pentru a ne asigura ca fiecare sofer beneficiaza de repausul necesar.

Din punctul  de vedere al costurilor operationale, administrarea flotei auto se face in asa fel incat eforturile noastre financiare sa fie minime si sa putem oferi si clientilor tarife cat mai avantajoase.

Încă un motiv să alegi serviciile noastre

Organizarea transportului pentru un numar mare de persoane este dificila si va consuma multa energie si timp.

Mai bine apelati la serviciile de transport persoane Bucuresti si Ilfov cu microbuz si autocar oferite de Lukadi Transport si  echipa noastra va asigura transportul  la:

  • conferinte
  • evenimente
  • tabere si excrusii pentru copii
  • transportul angajatilor
  • sejururi turistice in tara
  • transfer aeroport

Autovehiculele sunt confortabile si dotate modern, iar personalul este cat se poate de amabil si bine instruit.

Va asteptam!