Transport salariati –tarife competitive, eficienta si confort !

Aveti un numar mare de salariati si doriti sa fiti siguri ca ajung la locul de munca la ora stabilita? Lukadi Transport va poate oferi servicii de transport salariati catre si de la locul de munca, la cele mai avantajoase tarife. Experienta acumulata de-a lungul celor 7 ani de activitate ii recomanda pe cei de la Lukadi Transport ca fiind printre cei mai buni in ceea ce priveste transportul angajatilor. Transportul este efectuat cu autocare sau microbuze, in functie de numarul de persoane.
Pentru ca siguranta calatorilor este cea mai importanta, autovehiculele pot fi inchiriate numai cu sofer, acestia fiind deosebit de experimentati. Pasagerii se pot bucura de confort, muzica si un drum cat se poate de linistit, indiferent de distanta ce trebuie parcursa. In plus, soferii nu intarzie niciodata, ceea ce inseamna ca angajatii dumneavoastra vor ajunge mereu la timp.

Aceste servicii de transport salariati sunt foarte flexibile, intrucat puteti alege efectuarea curselor atat pe timpul zilei, cat si noaptea. Asadar, nu mai trebuie sava faceti griji in ceea ce priveste turele angajatilor si nici intarzierile neprevazute, deoarece nu va mai fi cazul. Foarte multe companii au apelat deja la serviciile companiei Lukadi Transport, asa ca puteti face si dvs acelasi lucru, cu toata increderea.

De ce sa oferi transport salariati?

Foarte mult angajati se confrunta cu problema transportului pana la locul de munca, mai ales cei care locuiesc la marginea oraselor sau in zone in care transportul este mai dificil. Unii dintre acestia au masini personale, astfel ca angajatorul poate deconta combustibilul necesar deplasarii pana si de la locul de munca. Altii pot merge cu mijloacele de transport in comun, insa acestea nu isi respecta programul, se deplaseaza greu si ofera un nivel scazul de confort. De aceea, cea mai buna solutie o reprezinta transportul pentru angajati asigurat de catre angajator.
Orice companie poate asigura transport salariati, indiferent ca este vorba despre o fabrica, uzina, centru comercial etc. Angajatii nu mai sunt astfel nevoiti sa cheltuie din salariu bani pentru transport, nu mai intarzie la munca si au timp sa discute cu colegii in drum spre si de la munca. In plus, tarifele sunt la fel de avantajoase si pentru angajator, care va scapa de aceasta grija.
Autobuzele puse la dispozitie pentru transport salariati sunt de cea mai buna calitate. Acestea sunt dotate cu scaune confortabile si curate, aer conditionat, dar si alte servicii utile. Prin urmare, oferiti un stimultent angajatilor si productivitatea companiei dumneavoastra va creste!

Apelati la servicii de transport salariati!

Daca v-am convins, Lukadi Transport va asteapta cu cele mai bune servicii de transport salariati, la preturi competitive. Cu ajutorul serviciului de transport salariati, distanta pana la locul de munca nu va mai reprezenta un obstacol, mai ales daca aveti nevoie de forta de munca din comunele limitrofe. Astfel, veti economisi timp si bani, iar angajatii dumneavoastra vor face tot posibilul pentru a contribui la productivitatea companiei dvs!