Firma inchirieri autocare – totul pentru confortul si siguranta dumneavastra !

Firma Lukadi Transport va ofera serviciul de inchirieri autocare, in conditii de deplina siguranta si confort. Grija pentru securitatea pasagerilor care calatoresc cu autocarele Lukadi Transport se afla pe primul loc in preocuparile noastre.
Firma noastra are o experienta deosebita in ceea ce priveste activitatea de inchirieri autocare care indeplinesc standarde inalte. In cadrul ofertei pentru inchirieri autocare sunt respectate toate reglementarile europene cu privire la acest gen de activitate.

Indiferent dacă aveți nevoie să efectuați o deplasare pentru o ședință a consiliului de administrație,sau aduceți un grup mare pentru a vizita un muzeu sau un punct de atactie, fie ca transferați oaspeții de la nunți la fața locului sau la recepție sau orice altceva care necesită o deplasare mai mare a oaspeților dumneavoastra, la Lukadi avem o flota de autocare care va poate ajuta cu acestea. Conducătorii acestor vehicule dispun de licență de conducere și fiecare vehicul este verificat si ii este efectuata inspecția anuală.

Această parte a afacerii noastre continuă să crească din mai multe motive. Oferim condtii de confort si siguranta pentru un numar mare de pasageri într-un singur vehicul. Dacă planurile de transport necesită deplasarea a mai mult persoane, avem soluția pentru dvs. Putem folosi orice autocar din flota noastra autocare de călătorie de lux.

Firma noastra de inchirieri autocare oferă servicii de transfer profesionale, sigure și convenabile, care se potrivesc nevoilor dvs. de companie. Creșteți productivitatea, îmbunătățiți moralul angajaților, economisiți timp și bani.

transport

Angajații vor aprecia transportul cu autocarul sigur, fiabil și confortabil pe care firma de inchirieri autocare îl oferă clienților săi. Recordul de siguranță al firmei noastre este cel mai bun în afaceri.

Avem posibilitatea de a trimite vehiculul potrivit la momentul potrivit pentru a vă satisface nevoile.
De la evenimente de companie la conferințe, întâlniri de bord la convenții, evenimente speciale la turnee firma de inchirieri autocare vă oferă cele mai bune servicii de transport persoane la sol personalizat. De asemenea, putem oferi îmbunătățiri pentru serviciul dvs. existent. Oferim autocare de tranzit sau autocare de dimensiuni mari pentru a se potrivi oricarui grup de dimensiuni. Permiteți-ne să personalizăm un sistem de transfer pentru a satisface nevoile companiei și angajaților dvs.

Firma noastra are o mare varietate de vehicule pentru a muta echipe sportive, cluburi sau departamente întregi în mod fiabil, în siguranță și convenabil spre și din orice destinație. Experiența noastră, combinată cu recordul nostru de siguranță de neegalat și tehnologia modernă, înseamnă că puteți fi sigur că faceți cea mai bună alegere posibilă pentru nevoile dvs. de transfer.

Imaginea este totul. Specialiștii noștri sunt familiarizați personal cu locurile pe care doriți să le vizitați și știu că doriți să ajungeți acolo în confort și în clasă. Sediul nostru central de rezervare înseamnă că vorbești cu aceeași persoană în timpul procesului de planificare – cineva caruia chiar îți pasă că călătoria ta îndeplinește standardele exigente de confort, fiabilitate și promptitudine. Lăsați-ne pentru a determina cea mai bună și cea mai rapidă rută spre destinația dvs. și pentru a anticipa fiecare nevoie!

Atunci când grupul dvs. are nevoie de facilitățile din sala de consiliu și de eficiența biroului, firma noastra oferă aceste conditii
Autocarele pe care firma Lukadi Transport le ofera in cadrul segmentului inchirieri autocare in scopuri turistice si nu numai, se disting prin confort si dotari la standarde inalte. Autocarele sunt echipate cu sisteme de climatizare, sisteme audio-video cu afisaj electronic, scaune ergonomice si rabatabile, prevazute cu centuri de siguranta conform normelor in vigoare, toaleta si minifrigider.

slider4
Toti clientii nostri care au beneficiat de transport prin serviciul inchirieri autocare au apreciat starea intregului habitaclu. Acesta este igienizat periodic, iar starea tapiteriei scaunelor si a mochetei de interior este impecabila. De asemenea, pentru calatoriile de noapte, autocarele sunt dotate cu sisteme de lumini de semnalizare pe interiorul culoarului, iar calatorii dispun de lumini de veghe personalizate deasupra fiecarui fotoliu.