Inchirieri microbuze-orice calatorie alaturi de noi este unica!

Apeland la serviciile de inchirieri microbuze oferite de firma Lukadi Transport puteti sa asigurati transportul de persoane in scop turistic sau in cadrul altor activitati, in conditii de deplina siguranta. Confortul si securitatea pasagerilor sunt principalele noastre preocupari.

De-a lungul anilor am avut numeroase contracte pentru serviciul nostru de inchirieri microbuze: transferuri, nunți, contracte particulare și contracte corporative, cu 99% din clienții noștri satisfăcuți, chiar puțini dintre ei nu am putut ajunge la timp cauza fiindtraficul neprevăzut al tari noastre, dar am informat clienții noștri pentru a obține rezervări satisfăcătoare și repetate.

Angajatii noștri prietenoși și sinceritatea cu care tratam fiecare client ne permit să ne dezvoltăm afacerea cu încredere că fiecare client va reveni la noi pentru rezervările viitoare ale microbuzelor.
Seriozitatea de care angajatii nostri dau dovada si profesionalismul de care da dovada firma noastra Lukadi.

Transport ne face alegerea ideală pentru orice calatorie doriti sa faceti cu microbuzul. Inchiriati microbuze de la noi și începeți mai devreme vacanta! bucurați-vă de călătoria dvs. cu serviciul de inchirieri microbuze și ajungeți cu stil la destinatie dorita fara stres si fara nici o situatie neplacuta si neprevazuta ! Oferim servicii prietenoase și punctuale la prețuri foarte competitive – vă rugăm să ne sunați pentru a obține o ofertă gratuită pentru nevoile dvs. de călătorie.

Tot prin inchirieri microbuze putem asigura, in conditii de deplina siguranta, serviciul de transport copii, pentru gradinite sau scoli cu activitati de after school.

Avem încredere în toți șoferii noștri și oferim șoferului toate detaliile de rezervare ale companiei, inclusiv detaliile companiei și numerele de telefon ale clientului, astfel încât să poată localiza cu ușurință adresele de preluare exactă și să contacteze organizatorul grupului de călătorii, în timp ce toate vehiculele noastre beneficiază de navigație prin satelit încorporată , dispozitiv de urmărire montat și cameră inversă atât pentru siguranța pasagerilor, cât și pentru șoferii noștri.

Dorim sa subliniem ca toti conducatorii auto care efectueaza transport de persoane, ca urmare a unei comenzi prin inchirieri microbuze, sunt angajati permanenti ai firmei noastre, ceea ce constituie o garantie suplimentara pentru o prestatie profesionista din partea acestora.

Confortul și bucuria dvs. sunt cheia unei călătorii reușite, folosind serviciul de inchirieri microbuze ce ofera microbuze de lux cu scaune impresionante, Wi-Fi, sistem de muzică cu DVD player, , pentru un confort complet în mișcare, cu frânare și manevrabilitate excelentă, veți avea o călătorie sigură și plăcută în timp ce ce veti fi condusi de șofer prietenos cu experiență.

Calitatea oferita de microbuzele de la inchirieri microbuze și calitatea serviciilor noastre de înaltă calitate, ofera exact toate ingredientele pentru o deplasare perfecta

Dacă sunteți agentie de turism sau organizator de călătorii în grup sau doriti sa planificati o depasare pentru mai multe persoane nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi serviciile noastre.
În mod regulat fiecare microbuz este supus unor verificări atente înainte de fiecare călătorie, fiecare vehicul pe care îl furnizăm este în stare perfectă. Acest lucru il realizam pentru a vă asigura de siguranță și confort.

Facem tot posibilul pentru a asigura o calatorie de neuitat și nivelul de confort sunt de neegalat, astfel încât să puteți sta și să vă odihniți într-un confort complet oriunde doriti sa va deplasati. Noi nu suntem ca și alte companii care se asigură că microbuzele lor merg, noi facem mult mai mult în plus pentru a vă oferi experiența de călătorie pe care o meritați cu adevărat.