Transport angajati Bucuresti si Ilfov – cu Lukadi Transport veti ajunge mereu la timp!

Ludaki Transport va intampina cu servicii de transport angajati Bucuresti si Ilfov la si de la locul de munca. Experienta vasta acumulata in decursul celor 7 ani de activitate ne recomanda ca fiind partenerul ideal in ceea ce priveste transportul angajatilor de la hypermarket-uri, fabrici si diverse alte companii care au un numar mare de angajati. Transportul este efectuat cu autocar si microbuz, in functie de cat de mare este grupul de persoane, iar autovehiculele se pot inchiria doar cu sofer.

Dotarile acestor mijloace de transport sunt cat se poate de moderne, astfel ca pasagerii se vor bucura de un drum linistit si relaxant pana la locul de munca, dar si inapoi spre casa. Serviciile noastre sunt foarte apreciate dovada fiind numarul mare de companii si persoane fizice care apeleaza la noi. Drept multumire, ne asiguram ca pasagerii sunt multumiti de conditiile in care se desfasoara transportul si incercam sa practicam tarife cat mai competitive.

De asemenea, conducatorii auto au experienta in acest domeniu, astfel ca acestia isi respecta programul cu strictete si fac tot posibilul sa ajunga la timp la destinatie in ciuda blocajelor rutiere si a traficului aglomerat. Astfel, activitatea companiei dumenavoastra nu va avea niciodata de suferit,  promptitudinea fiind una dintre calitatile noastre principale.

De ce sa alegi transport angajati Bucuresti si Ilfov?

281Tot mai multe companii aleg sa le asigure transport gratuit angajatilor, aceasta metoda fiind mult mai accesibila din punct de vedere financiar. In cazul in care o parte din angajati primesc masina de firma, costurile implicate sunt mult mai ridicate. De ce? Masinile au nevoie de combustibil, intretinere, reparatii, monitorizare, la care se adauga si costuri de echizitie extrem de mari. Asadar, chiar daca unele companii isi permit acest lucru, acestea aleg sa colaboreze cu o firma de transport persoane, solutia fiind mult mai avantajoasa pentru toata lumea.

Asadar, serviciile de transport angajati Bucuresti si Ilfov la si de la locul de munca cu microbuz si autocar este solutia perfecta pentru afacerea dumneavoastra. Personalul va ajunge in timp util, fara sa mai existe intarzieri sau decalari ale activitatilor desfasurate in cadrul companiei respective. De asemenea, in cazul in care activitarea se desfasoara in trei schimburi, angajatii care lucreaza in tura de noapte vor ajunge la munca si acasa mult mai usor, fara sa fie nevoiti sa vina cu masina personala sau sa apeleze la serviciile unui taximetrist.

Alegeti cele mai bune servicii de transport angajati Bucuresti si Ilfov!

Datorita ofertelor noastre accesibile, tot mai multi clienti doresc sa beneficieze de transport angajati Bucuresti si Ilfov cu microbuz si autocar. Pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, parcul nostru auto este intr-o permanenta optimizare, astfel ca toata lumea va fi multumita de calitatea serviciilor prestate de intreaga echipa Lukadi Transport. Va asteptam !