Transport autocar – servicii de neegalat !

Firma Lukadi Transport si-a dezvoltat continuu segmentul de transport autocar pentru a putea raspunde solicitarilor in crestere. Suntem dotati cu autocare de marca, cunoscute pentru nivelul de confort pe care il ofera pe parcursul calatoriei.

Firma de transport Lukadi este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de transport cu autocare și microbuze în Romania.  Flota noastră poate acoperi o serie de evenimente sociale sau evenimente cum ar fi evenimente de petrecere, evenimente corporative, evenimente sportive, transferuri la aeroport, pickup-uri de la aeroport, tururi pe plajă, excursii în țară, evenimente școlare, nunți, excursii și multe altele. Putem adăposti orice ocazie, oricât de complexă.

In cazul unor evenimente de amploare care impun organizatorilor asigurarea unui transport autocar, recomandam sa-i contactati pe reprezentantii Lukadi Transport din timp. Veti putea discuta cu reprezentantii nostri toate detaliile programului propus de dv., iar impreuna vom putea corela in mod eficient orarul de deplasare a autocarului, precum si ruta corespunzatoare.

În ultimii ani am oferit servicii clienților din sute de industrii, inclusiv educație, mass-media, cauze caritabile, ceremonii de premiere și agenții de turism internațional.

Putem garanta cele mai ieftine preturi. Sistemul nostru de rezervări on-line eficient și ușor de utilizat înseamnă că un membru al echipei noastre poate răspunde în câteva minute.

De ce să călătorești cu noi?

Profesional și de încredere. Scopul nostru este de a oferi un serviciu fiabil cu șoferii profesioniști, uniformi, care vă vor face timpul plăcut și fără probleme.
Serviciul individual
Facem toate eforturile pentru a satisface cerințele individuale și vă salutăm ocazia de a vă oferi o ofertă de închiriere de autocare (aceasta este gratuită și ne-obligatorie).
Siguranța și securitatea este prioritatea noastră de vârf. Toate autocarele noastre au montate centuri de siguranță și îndeplinesc cerințele de siguranță și inspecție ale vehiculelor
Local, național.

O gamă largă de dimensiuni de vehicule. Putem caza de la 8-100 pasageri. Oricare ar fi cerințele dvs. de călătorie cu autocarul, vom fi mai mult decât bucuroși să vă oferim o ofertă fără obligații prin telefon, e-mail.

Servicii flexibile

Putem oferi diferite dimensiuni de autocar, împreună cu aer condiționat, Video / CD, șofer prietenos și profesionist.
Competitiv fără compromis
Oferim un preț competitiv fără a compromite standardele.

Suntem fanatici în ceea ce privește siguranța. De aceea, avem cea mai riguroasă selecție a conducătorilor auto din industrie și un proces de instruire împreună cu un program proactiv de întreținere. Cu una dintre cele mai înalte înregistrări de siguranță pe șosea, oferim încredere suplimentară și o călătorie confortabilă.

Șoferii noștri sunt selectați pentru experiența și profesionalismul lor și examinați cu atenție. De asemenea, oferim șoferilor noștri un program riguros de instruire de trei săptămâni, care acoperă practicile de conducere în siguranță, precum și reparațiile și întreținerea autovehiculelor. Șoferii noștri îndeplinesc cele mai înalte standarde din industrie pentru transportul în condiții de siguranță a calatorilor.

Pentru a obține această certificare, ei au absolvit ore de instruire și formare, inclusiv educație continuă. Conducatorii auto respecta numarul de ore petrecute la volan, pauza si odihna fiind extrem de importante. Prin urmare, dispunem de un numar suficient de angajati pentru a ne asigura ca fiecare sofer beneficiaza de repausul necesar.

Din punctul  de vedere al costurilor operationale, administrarea flotei auto se face in asa fel incat eforturile noastre financiare sa fie minime si sa putem oferi si clientilor tarife cat mai avantajoase. Datorita ofertelor noastre accesibile, tot mai multi clienti doresc sa beneficieze de transport autocare.

Pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, parcul nostru auto este intr-o permanenta optimizare, astfel ca toata lumea va fi multumita de calitatea serviciilor prestate de intreaga echipa a transport autocar. Transport autocar a castigat increderea clientilor, ceea ce a condus firma pe un loc fruntas.  Astfel, va oferim cele mai bune servicii de transport autocar in Bucuresti.