Transport copii la si de la scoli si gradinite Bucuresti si Ilfov – calatorii sigure cu  Lukadi Transport !

 Chiar daca distanta pana la scoala sau gradinita este destul de mica, cei mici trebuie sa fie insotiti mereu de catre cineva. Din nefericire, tot mai multi parinti sunt ocupati din cauza locului de munca si acest lucru ii impiedica sa-si duca sau sa-si aduca acasa copilul de la scoala. Ce se poate face in acest caz? Lukadi Transport va intampina cu servicii de transport copii la si de la scoli si gradinite Bucuresti si Ilfov.

Oferta noastra se adreseaza scolilor si gradinitelor care doresc sa le dea o mana de ajutor parintilor, dar si grupurilor de parinti care doresc sa beneficieze de un transport sigur si rapid pentru cei mici. Astfel, copiii vor fi preluati de acasa si de la scoala la orele stabilite de comun acord, transportul fiind efectuat cu microbuze echipate modern.

Soferii responsabili de transportul copiilor au o experienta vasta, motiv pentru care nu trebuie sa va ingrjorati pentru siguranta celor mici. Autovehiculele sunt verificate periodic si curatate dupa fiecare cursa, personalul nostru fiind responsabil pentru conditiile in care se desfasoara transportul, dar si conditiile din interiorul microbuzelor.

Transport copii la si de la scoli si gradinite Bucuresti si Ilfov- argumente pro

Atunci cand vorbim de un oras aglomerat cum este capitala tarii, este evident ca locul unui copil nu este pe strada. Traficul extrem de aglomerat este periculos pentru copiii care nu au invatat inca sa se descurce singuri pe strada fara sa fie insotiti. Asadar, orice parinte trebuie sa se asigure ca cei mici ajung in siguranta la scoala sau la gradinita. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, acum este serviciile de transport copii la si de la scoli si gradinite Bucuresti si Ilfov.

De ce sa alegeti tocmai acest serviciu? De cele mai multe ori, programul parintilor se suprapune cu cel al scolii. Acest lucru ii impiedica pe parinti sa-si transporte copiii la scoala si inapoi acasa, stresul cauzat fiind mare. In cazul in care va ganditi sa comandati un taxi, ar trebui sa stiti deja ca acestea raspund greu comenzilor la orele de varf, iar cel mic va intarzia la ore. Nici mijloacele de transport in comun nu sunt o solutie, oglomeratia fiind de-a dreptul periculoasa pentru micuti.

Cu serviciile de transport copii la si de la scoli si gradinite Bucuresti si Ilfov , copiii dumneavoastra vor fi in siguranta si se vor afla sub continua supraveghere. De altfel, parintii pot comunica telefonic cu soferii, ceea ce elimina orice sursa de griji. Autovehiculele sunt intr-o stare excelenta si fiecare copil are propriul sau loc, dotat cu centura de siguranta.

Spuneti adio grijilor cu transport copii la si de la scoli si gradinite Bucuresti si Ilfov!

Va doriti un grad ridicat de confort si siguranta pentru copilul dumneavoastra? Lukadi Transport este partenerul de incredere care va ofera cele mai bune servicii de  transport copii la si de la scoli si gradinite Bucuresti si Ilfov. Conditiile de calatorie sunt excelente, programul este respectat intocmai, iar tarifele sunt extrem de competitive. Va asteptam!