Transport microbuz – calatoreste zambind !

Firma Lukadi Transport dispune de o flota de microbuze care poate raspunde solicitarilor sporite de inchiriere pentru transport microbuz. Avem in dotare microbuze de marca, cunoscute pentru nivelul de confort pe care il ofera pe parcursul calatoriei. Deplasarile pot fi organizate in scop turistic de orice fel sau pentru a asigura transport cu microbuz in cadrul unor evenimente oficiale sau private.

Puteți aranja o închiriere de microbuz la oricare dintre locațiile noastre din Bucuresti și puteți începe o vacanță de familie sau o excursie de grup . Microbuzele noastre de cea mai bună calitate oferă o unitate de înaltă performanță și facilitățile lor de înaltă calitate permite tuturor să se bucure de plimbare.

Considerate a fi printre cele mai sigure vehicule de pe șosea, transport microbuz este adesea preferat pentru excursii de familie și călătorii în grup. Cele mai populare sunt microbuzele cu 7 locuri, alături de unii producători care oferă modele de 8 pasageri și 9 pasageri . Dispozitivele ușor de instalat și configurabile oferă transport microbuz mai versatil decât un SUV sau un autoturism, ceea ce reprezintă alegerea perfectă atunci când călătoriți cu un grup de peste 10 persoane.

Avantajele transport microbuz

Mai mult confort . Transport microbuz înseamnă că excursii lungi și scurte pot fi efectuate cu mai puțină stres și mai multă ușurință. Călătoriți în propriul ritm și lăsați excursia deschisă spre ocoluri spontane rezervând Transport microbuz cu kilometraj nelimitat.
Mai mult spațiu . Opțiunile ample de depozitare a cabinei și capacitatea de încărcare înseamnă că puteți aduce ceea ce aveți nevoie pentru unitate și încă mai aveți loc pentru a lua de-a lungul ceea ce doriți pentru destinație. Mai multă siguranță. Funcțiile standard mențin pasagerii ocupați, astfel încât șoferii să poată rămâne focalizați pe drum.
Ca parte a eforturilor noastre de a vă ajuta să aveți cel mai bun timp în timp ce calatoriti, vă oferim oferte speciale. Închiriați un microbuz și personalizați-l conform cerințelor dvs. în timp ce faceți rezervări online sau prin telefon.  Spuneți-ne ce aveți nevoie pentru o călătorie optimă și vă vom oferi cu plăcere sfaturi despre cum să vă adaptați cel mai bine la Transport microbuz.

Transport microbuz urmărește să conțină o varietate de servicii diferite pentru a fi un operator de transport complet. Destinația de accesibilitate și de mobilitate în și în cadrul locațiilor turistice si nu numai este importantă pentru a reglementa atât localnicii cât și fluxul de vizitatori. Respectând cererea pieței, Transport microbuz a dezvoltat o rețea de transport convenabilă și accesibilă pentru călători.

Ne-am dedicat folosirii celor mai bune echipamente de transport disponibile și menținându-le în condiții de vârf. Angajamentul nostru față de calitate este evident în fiecare aspect al serviciului nostru de transport, până la fețele zâmbitoare ale personalului nostru. Avem mai multe tipuri de autocare și lucrăm din greu pentru a le menține în condiții de siguranță atât pentru siguranță, cât și pentru confort.

Înțelegem importanța călătoriei la destinație la timp, așa că șoferii noștri merg dincolo și mai departe pentru a ajunge confortabil, în siguranță și la timp. Indiferent dacă sunteți o echipă sportivă care călătorește la un eveniment sportiv sau dacă aveți nevoie de transport pentru un eveniment corporativ, vom ajunge ușor acolo.

Cu Transport microbuz puteți fi siguri că sunteți în mâinile cele mai bune. Avem una dintre cele mai mari flote din Romania și putem gestiona grupuri de toate dimensiunile și le putem lua oriunde ar trebui să meargă. Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile Lukadi Transport atunci cand aveti nevoie de transport microbuz.